This page is designed for newer browsers. For the best experience, please upgrade to a later version.

HELG MED VENNER!

Vi tror at alle trenger litt tid med gode venner! Ta med dine nærmeste til Fredrikstad i juni og skap noen nye minner sammen. Denne "Viken-pakken" kan du ikke takke nei til, i hjertet av Østfold.

Prices

1695 kr/person i dobbeltrom

2395 kr i enkeltrom

Guttetur, jentetur, aktivitetstur eller partur!

Fredrikstad er akkurat passe stor og passe liten. Stor nok til at byens puls gir deg storbyfølelsen, og liten nok til at du aldri behøver å lete lenge etter veien.

 

I Fredrikstad er avstandene korte og opplevelsene nærme. La oss si du ankommer fredag ettermiddag. Du setter opp baggasjen på rommet, rusler ned i restauranten på hotellet og nyter en kjempe god hjemmelaget hamburger med noe godt i glasset ved siden av. Har du masse energi og vil sjekke nattelivet, ligger byen rett utenfor hotelldøren og et nytt glass er kun 3 minutter unna. Nyt en god natt søvn og stå opp duggfrisk til en "covid19" tilrettelagt frokost, som fremdeles gir deg følelsen av å bo på hotell. 

Nå ligger lørdagen foran deg, og det eneste som er planlag er men deilig 3-retter i resutranten på hotellet. Du starter med en nydelig laksetartar. Så kan du glede deg til å sette tenna i en perfekt stekt indrefile av biff, for så å avrunde med en sjokoladefondant. Vi tilbyr selgfølgelig vinpakker, så måltidet blir perfekt.

Men - mellom frokost og middag, bør dere utforske Fredrikstad. Ta en rusletur ned til ferga (som er gratis) for dere er bare et sjarmerende elvecruise unna  pittoreske Gamlebyen. På turen dit passerer du den vakre lille øya Isegran. Hopp av her, gå langs bryggene og kjenn på lukten av tjære og tauverk før dere hopper på neste ferge. Tre minutter sener går dere i land i en annen tid. Gamlebyens brolagte gater senker pulsen fra det øyeblikket dere setter foten på dem. Her finnere dere bakgårder å stikke seg bort i, og gallerier og butikker som det kun finnes én av. I Fredrikstad jangler vi på vollene, og helst med den vi liker best. Nyt en vandring på vollverket med utsikt over elva og fuglelivet i vollgravene, og topp det med et glass og kanksje en lusje i det fri? 

Spenning:
Har dere lyst på litt mer spenning, kan vi organisere en Rib-tur.
Disse helgene kan dere leie en Rib for 7000 kr/time - maks 12 personer. 

Golf:
Har dere lyst til å spille golf, kan dere bestille greenfee igjennom oss på Gamle Fredrikstad Golfklubb. 
475 kr/person (hvis hotellgjest) 

Trening:
Har dere lyst til å leie inn en PT som kan ha en gruppetime med dere utendørs, er det også mulig. Vi sjekker pris og tilgjengelighet for dere. 

Weekendpris gjelder kun 5. - 7 juni / 12. - 14. juni / 19. - 21. juni og 26. - 28 juni. 

1695 kr/person i dobbeltrom
350 kr/natt, enkeltromstillegg (2395 kr/weekend)

 

Pakken inkluderer

  • Overnatting x 2
  • Hamburger fredag kveld
  • 3-retters middag lørdag
  • Frokost x 2
  • Sen utsjekk
Terms and conditions

Tilbudet består av to overnattinger, to frokoster, en hamburgerrett og en 3-retters middag. Tilbudet kan kun bookes 5. - 7 juni, 12. - 14. juni 19. - 21. juni eller 26. - 28. juni.

Send request
3.2.5.019 23
Booking code

Do you have a booking code? Please enter it here to see availability. If you want to book using a corporate account, bonus points or see member rates: Sign in

Save

Booking code can not be empty

Select rooms

room Remove room

Add room
Booking code

The booking code is added.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.