Membership
The Mercury Riots + The Gristle - Live at Clarion.

musik

The Mercury Riots + The Gristle - Live at Clarion.

Date(s)
Thu, 1 Aug 2024, 19:00
Venue
Clarion Hotel Örebro
Price
100 SEK

Information from the organiser

The Mercury Riots är ett Rock n' Roll-band från Los Angeles, Kalifornien. De är kända för sina larger-than-life-framträdanden och har fängslat publik över hela Europa, Storbritannien och USA. De vann "Rising Star" på Hard Rock Hell Music Festival 2022 vilket bevisar att detta kraftpaket håller på att bli en publikfavorit. Med kraftfulla gitarriff, själfull sång och grooviga rytmer har The Mercury Riots ett unikt och minnesvärt sound. Deras debutalbum, In Solstice, producerat av den legendariske Mike Fraser (AC/DC, Metallica, Aerosmith) har just släppts i juni 2024 och finns på bl.a. Spotify. Tre dagar innan The Mercury Riots kommer till Clarion spelar dom på Wacken, Europas största rockfestival.


Förband är The Gristle, ett tvåmannabandet som låter känslor ta över. Blues, punk och med ett stenhårt groove som kanske inte ens skulle fått James Brown att dela ut böter. Ett mullrigt sound. Spräkta kalvskinn. Maximum på två. Andreas Angel och Max Malmquist i The Gristle är båda producenter, gör musik till andra artister och till TV-Spel. Tillsammans är dom The Gristle.


Tider:
19.30: The Gristle
20.30: The Mercury Riots


Försäljning av mat och dryck under hela kvällen. Bord beställs bäst på telefon (019-670 67 00) mån-lördag efter kl 17.00.


Välkommen!

Information about the event

Destination
Örebro
Address
Kungsgatan 14
Partner
Tickster
Hotel
Clarion Hotel Örebro